راه اندازی فست فود

روند راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود و اداره و توسعه یک فست‌فود، مانند هر کسب و کار دیگری، نیاز به تحقیق و برنامه‌ریزی دارد.روش‌های زیادی برای گسترش یک فست‌فود وجود دارد و الزاماً همان منوی اولیه، برای طولانی مدت درکسب و کار باقی نخواهد ماند. با کمی آینده‌‌نگری می‌توانید با اجاره محل، خرید تعداد محدودی تجهیزاتفست‌ فود و استخدام نیروی انسانی ، رستوران خود را راه‌اندازی کنید.

 

 رابطه بین محل و منوی فست فود

سود خالص کسب و کار حاصل ضرب تعداد مشتریان در حاشیه سود است.قیمت منویی که در منو قرار می دهید و نوع غذاهای موجود در منو ممکن است مخاطبین خاصی را شامل شوند، در همه محل‌ها قیمت پایین مشتریان بیشتری به همراه نخواهد داشت و البته قیمت بالای منو در بسیاری از مناطق شهری منجر به کسادی کسب و کار شما خواهد شد.

در این مرحله، شما تشخیص خواهید داد که برای منوی شما چه محلی مناسب تر است یا برای محلی که انتخاب نموده‌اید چه منویی مناسب تر است و با توجه به محل ، منو و قیمت آن را لحاظ می کنیم و باید تناسب بین منو و محل باشد.

رابطه بین تجهیزات ، متراژ آشپزخانه و توسعه کسب و کار

اگر به فکر توسعه کسب و کار هستید باید در نظر بگیرید اگر تعداد مشتری ها زیاد شد و متناسب با آن بخواهید تجهیزات را جدید کنید و نیاز به محیط بزرگتر داشته باشید با کمبود فضا مواجه نشوید.

مجوز‌ها

مجوز کسب و کار خود را در  زمینه راه اندازی فست فود باید از اتحادیه فست فود (اسم رسمی آن: اتحادیه صنف اغذیه فروشان و مواد غذایی دریافت کنید، حتما هنگام عقد قرارداد ملک خود شرط کنید که تا مدتی مثلا یک ماه در صورتی که این محل به دلیل مشکلات صنفی یا اماکنی موفق به کسب مجوز نشد قرارداد را فسخ خواهید کرد. دلیل این امر این است که برای مراجعه مامورین منعقد شدن سند اجباری است .

در مورد محل پارک پیک خود در صورتی که غذا را به صورت بیرون بر نیز ارائه می‌کنید، هم چاره‌ای بیاندیشید. اداره بهداشت قبل از باز شدن فست‌فود می‌تواند دستورالعمل‌های لازم را در رابطه با بهداشت فست فود به شما ارائه دهد.

دکوراسیون

محل قرار گیری میزها، پیشخوان و تجهیزات مورد نیاز، اهمیت دارد . ترافیک محل، رفت و آمد و دیگر موارد در انتخاب محل فست‌فود تاثیرگذارند.

خرید تجهیزات

اگر قصد خرید تجهیزات فست فود برای راه اندازی فست فود از شرکتی دارید در مورد آن تحقیق کنید برای کاهش هزینه و سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش به جای خرید از واسطه‌ها از کارخانه‌ها و کارگاه‌ها خرید کنید. به صورت حضوری به کارگاه‌ها سر بزنید و از کیفیت مواد اولیه و به ویژه استیل به کار رفته در تجهیزات فست فود و همچنین مدت زمان گارانتی محصولات مطمئن شوید و سپس اقدام به خرید کنید.

دستگاه پز

پیش از تاسیس وراه اندازی فست فود  برای راه اندازی سایت فست فود و حساب بانکی و خدمات پرداخت از طریق کارت شتاب، دریافت دستگاه پُز، اقدام کنید چرا که در چند ماه اول پس از تاسیس به دلیل حجم کار فرصت این موارد محدود است.

آموزش کارکنان

استفاده از تجهیزات نیازمند آموزش به کارکنان است. تجهیزات پخت فست‌فود مانند فر پیتزا نیاز به آموزش و یادگیری دارند. همواره در کنار سرآشپز خود حداقل دو دستیار ماهر قرار دهید و اجازه ندهید که سرآشپز خود همه امور تخصصی مربوط به پخت را بر عهده گیرد، مشتریان نبود سرآشپز را از روی عوض شدن طعم متوجه خواهند شد. آنها تغییر در طعم غذای شما را درک می‌کنند، پس اجازه ندهید طعم محصولات غذایی شما به نیرو انسانی شما وابسته شود و حداقل 3 نفر در آشپزخانه باید به طور یکسان ت آماده برای ارائه کلیه منوی شما باشند.

تبلیغات

تبلیغات، نقش مهمی دارد برای شروع یک کسب و کار. چاپ تراکت، تبلیغات چاپی و تبلیغات در محیط‌های مجازی، در جذب مشتریان موثر باشد.

 

افتتاحیه

منتظر رشد تدریجی نباشید و برای افتتاحیه برنامه ریزی کنید تا ظاهر شلوغ فست فود توجه مشتریان را به خود جلب کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *